URGENT

La denúncia d’un veí acaba amb la suspensió de l’Ensorra’t

Compartiu aquesta història

Blanes es queda, definitivament, sense el Festival de Música Jove a la platja. Finalment, la sentència judicial manté la mesura cautelar que permet l’activitat a una distància d’1 km del domicili del veí demandant.

La denúncia d’un matrimoni amb domicili al Passeig de Mar al·legant problemes de soroll ha acabat amb la programació de concerts que des de fa 6 anys se celebra a la platja. El Consell Local de Joventut -que en són els organitzadors- havien assegurat que l’única ubicació possible era mantenir-lo a la platja.

Pel regidor de Joventut, Joel Comas, la denúncia i la sentència “ha destrossat la Festa Major de Blanes”. La ciutat s’ha quedat sense programació jove després de 5 anys organitzant l’Ensorra’t. Comas defensa que es compleix tota la normativa, pel que la sentència ha sigut una gerra d’aigua freda.

Comas s’ha mostrat decebut pel funcionament de la justícia. El festival comptava amb una partida amb 33.000 euros que es destinava al finançament dels grups contractats. De moment no s’ha concretat a quin acord s’arribarà amb les bandes per haver anul·lat l’Ensorra’t.

El tema del festival va protagonitzar part del ple d’ahir en el qual hi assistia com a públic el metge que va elaborar l’informe en què es basen els denunciants per al·legar danys en la salut. L’home és assidu a assistir de públic, però ahir no va passar desapercebut.

Diversos regidors van demanar a l’alcalde que demanés al metge que marxés de la sala de plens Quan s’hi va negar,  14 regidors i regidores van marxar per no escoltar les explicacions del metge.
Aquesta era la programació completa i suspesa de l’Ensorra’t 2017:

19437338_1420012411419096_3319339973713790087_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics