URGENT

Desallotgen 21 veïns a Blanes per un incendi en un immoble

Compartiu aquesta història
La cuina calcinada per l'incendi (Ajuntament de Blanes)
La cuina calcinada per l’incendi (Ajuntament de Blanes)

Aquesta passada matinada, la Policia Local i Protecció Civil de Blanes han hagut d’evacuar  els inquilins d’un edifici de 7 plantes, situat al barri d’Els Pins a causa, d’un incendi que ha afectat un habitatge d’un tercer pis. La vivenda afectada ha quedat força malmesa, però no s’han hagut de lamentar danys personals.

Efectius de la Policia Local i Protecció Civil s’han encarregat de desallotjar els 21 veïns que hi havia en aquells moments a l’edifici per major de seguretat.  Els habitants del pis incendiat ja havien sortit pel seu propi peu.

La intervenció s’ha iniciat pels volts de 3/4 de 5 de la matinada, quan un taxista que estava aturat a la parada que hi ha a l’Avinguda Mediterrani, al barri d’Els Pins, ha observat que sortia fum d’un edifici molt proper i ha donat l’alerta.

Immediatament, han acudit diversos efectius dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles més de la Policia Local, el SEM i el cap de Protecció Civil de Blanes, procedint a desallotjar als veïns mentre començaven les tasques d’extinció. L’incendi s’ha originat a la cuina, possiblement per una avaria elèctrica encara per determinar. Si bé no hi ha hagut flama, sí que ha generat temperatures altíssimes, així com una gran quantitat de fum pel tipus de material que s’ha cremat.

Un cop s’ha tingut controlat l’incendi, pels volts de les 6 del matí, els bombers encara han continuat actuant durant força estona per ventilar el fum que s’havia generat. A 2/4 de 7 del matí s’ha donat definitivament per finalitzada l’emergència

 

(Fotografia de portada: bloc de pisos desallotjat per l’incenci/ Ajuntament de Blanes)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics