URGENT

La remodelació dels carrers Llibertat, Carme i Sant Elm, en mans dels veïns

Compartiu aquesta història
Assemblea de veïns i veïnes de St Elm i Llibertat de Malgrat de Mar (2016). RP
Assemblea de veïns i veïnes de St Elm i Llibertat de Malgrat de Mar (2016). RP

Els veïns dels carrers Llibertat, Carme i Sant Elm de Malgrat decidiran si tira endavant la remodelació de la zona. Segons ha avançat el digital El Malgratenc, l’executiu ha rebaixat un 35% el cost de les obres, passant de més d’un milió a 600 mil euros, i ara seran els veïns els que decidiran si pagar o no les contribucions especials.

Les xifres, però, serien inferiors a les que proposava l’anterior govern, després de la rebaixa en el preu del projecte. A més, també s’ha compromès a assumir el cost de substitució de la xarxa de subministraments bàsics com ara la d’aigua i també el pavimentat. En aquest cas només afectaria els carrers Carme i Llibertat

El divendres passat el govern de Malgrat es va reunir amb els veïns per traslladar-los la decisió de deixar a les seves mans el projecte de millora de la zona.

Des del govern es defensa que són contribucions més justes, però tot i això serà el veïnat el que decidirà si les obres tiren o no endavant. L’executiu local s’ha compromès a acceptar-ne la decisió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics