URGENT

S’obre el termini per participar en el Concurs de Bandes de Palafolls

Compartiu aquesta història

Des d’avui fins el divendres, els grups que vulguin participar en el concurs de bandes ja poden presentar la documentació. Els grups musicals que s’hi inscriguin i compleixin els requisits, tocaran el proper dissabte 29 de juliol en el Concurs de Bandes Locals de Palafolls. De la competició en sortiran 3 de guanyadores, que pujaran a l’escenari de l’AlterFesta.

Les bandes han d’entregar una fitxa d’inscripció omplerta i adjuntar una fotocòpia del DNI dels components, a més d’enviar una gravació per poder participar en la selecció dels grups. L’estil musical és lliure i no hi ha límit en el nombre de components. S’han d’entregar en format físic tres temes gravats per poder entrar al concurs i la gravació pot ser en format àudio, vídeo o també pot ser un enregistrament d’un assaig.

Per primera vegada seran els palafollencs els que triaran els tres teloners de les barraques de la festa major entre el 8 i 10 de setembre.

Es prioritzaran els que tinguin membres de Palafolls. La fitxa d’inscripció es pot obtenir al web de l’Ajuntament de Palafolls i al Local Jove Can Batlle i s’ha d’entregar en aquest mateix punt.

Els inscrits oferiran un concert el dissabte 29 a Can Batlle i a través de tres sistemes de votació s’escollirà cadascun dels guanyadors: votació presencial, cada persona assistent al concert; online, a través de les xarxes socials i la votació de les entitats juvenils.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics