URGENT

Blanes reconeix un centenar de personalitats del món de l’esport

Compartiu aquesta història
La II Nit de l’Esport de Blanes reconeix la tasca de 50 esportistes, equips, entitats i periodistes esportius (Ajuntament de Blanes)
La II Nit de l’Esport de Blanes reconeix la tasca de 50 esportistes, equips, entitats i periodistes esportius (Ajuntament de Blanes)

Aquest passat dissabte Blanes ha celebrat, per segon any consecutiu, la festa de l’esport. La Ciutat Esportiva ha aplegat més de 1.000 assistents, una quantitat de públic més elevada que l’any passat. El pavelló es va vestir de gala en l’entrega de guardons.

Durant la vetllada es van lliure els premis en format trofeu a més d’un centenar de persones: 27 esportistes en la categoria d’individuals i un centenar d’atletes i jugadors d’equips. L’objectiu de  la iniciativa és la de reconèixer els resultats aconseguits de les entitats esportives de Blanes la temporada passada.

La gala la va conduir el periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot, que es va encarregar d’anar desvetllant els guardonats de la II Nit de l’Esport.

Al llarg de la vetllada també es van lliurar reconeixements especials a tres esportistes internacionals de Blanes. Al pilot de karting Pedro Hiltbrand, al nedador Guillem Pujol i al corredor Buba Sabaly. De tots tres, l’únic que va poder recollir el seu premi personalment va ser l’atleta senegalès Buba Sabaly, ja que tant Pujol com Hiltbrand són fora de Blanes, precisament perquè estan participant en competicions esportives.

En la gala es va posar de manifest el paper de l’esport a l’hora de socialitzar i educar en valors. Durant la festa de l’esport blanenc, que va aplegar més de 1.000 assistents, també es va donar suport a la comissió del Consell de Joventut amb el desig que es pugui acabar fent l’’Ensorra’t’  a la ubicació prevista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics