URGENT

Iniesta escull Tordera pel seu campus de futbol

Compartiu aquesta història
El futbolista Andrés Iniesta (FCB) amb l'alcalde de Tordera Joan Carles Garcia (Ajuntament de Tordera)
El futbolista Andrés Iniesta (FCB) amb l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia (Ajuntament de Tordera)

El futbolista blaugrana, Andrés Iniesta, ha apostat per Tordera per acollir durant el juliol el seu campus esportiu. És la quarta edició del Campus i la primera vegada que es fa al municipi veí. Va començar el passat 3 de juliol i durarà fins el divendres que ve 21 de juliol. Hi ha 170 participants que provenen d’una vintena de nacionalitats d’arreu del món.

Els grups d’esportistes –nens i nenes d’entre 6 i 14 anys- s’allotgen a les instal·lacions de Mas Panella. Tota la feina es fa seguint l’ “Iniesta’s Methodology”,un programa dissenyat a partir de l’experiència futbolística del capità del Barça. S’inculca la passió per l’esport i la sensibilitat pels valors personals.

Aquest divendres el Matí, Iniesta va visitar les instal·lacions del seu campus i per compartir una estona de joc i conversa amb els nenes i nenes que hi participen. Els organitzadors d’Iniesta’s Methodology han confirmat, segons l’Ajuntament, que vista la bona rebuda i les instal·lacions “repetiran l’experiència en properes edicions i en d’altres iniciatives vinculades a l’esport”.

El campus també té una vesant social amb els nens del municipi. 5 nens torderencs s’han beneficiat d’unes beques acordades entre l’empresa esportiva i l’Ajuntament. Tordera continua posicionant-se en el mapa dels esdeveniments esportius. Fa uns anys ja va acollir el Campus Cesc Fàbregues i recentment s’hi ha celebrat el campionat estatal de Raid.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics