radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Es redueixen els robatoris a les urbanitzacions amb càmeres de Tordera 

Es redueixen els robatoris a les urbanitzacions amb càmeres de Tordera 

COMPARTEIX-HO
, / 789 0
Les càmeres permeten reduir un 80% els robatoris a Tordera (Ajuntament de Tordera)

Les càmeres permeten reduir un 80% els robatoris a Tordera (Ajuntament de Tordera)

Els robatoris amb força s’han reduït un 80% en els primers  sis mesos de funcionament dels sistemes de videovigilància. L’Ajuntament de Tordera defensa el caràcter dissuasiu de les càmeres i fa un bon balanç del primer semestre en funcionament.

Les urbanitzacions on fa mig any que tenen càmeres han experimentat una reducció important dels robatoris amb força en habitatges. En concret un 73% a Sant Daniel, un 80% a  Mas  Mora i un 100% a Tordera Parc. A les urbanitzacions que no disposen dels sistemes de seguretat els robatoris han disminuït en un 69%.

L’administració local defensa que la instal·lació de càmeres ha permès realitzar diverses detencions i destaca la feina de la unitat rural de la Policia Local que considera “clau per completar els bons resultats de les dades”.

L’Ajuntament de Tordera vol continuar amb el projecte d’instal·lació de càmeres. Assegura que els resultats “avalen el funcionament de les càmeres” i “reforcen la necessitat de continuar invertint” en les properes fases del projecte.

La previsió és que de cara a final d’any s’instal·lin quatre càmeres als accessos del nucli urbà, dues al polígon de Can Verdaleta i dues a Sant Pere. En l’última fase s’executarà la instal·lació de les càmeres que donaran cobertura a la resta d’urbanitzacions.