URGENT

Malgrat celebra el seu dia de l’Orgull Gai

Compartiu aquesta història

L’Associació malgratenca Integrem per la Igualtat en col·laboració amb l’Ajuntament ha organitzat per aquest dissabte una jornada reivindicativa pels drets del col·lectiu LGTBI.

Malgrat no vol ser menys i també se suma a la celebració del dia de l’Orgull dues setmanes després del conegut esdeveniment a Madrid. Començarà a les 11 del matí de demà davant l’Ajuntament amb un parlament inicial amb el que donarà el tret de sortida a una Cursa de talons. El recorregut seguirà el carrer del Carme, carrer del Mar fins a Can Campassol on hi haurà pica-pica. Tot seguit hi haurà xeringada de colors i a la tarda es farà una gimcana amb  premi per als 3 millors: un cap de setmana, spa i un sopar.

La finalitat de l’esdeveniment és unir-se en favor dels drets LGTBI. Ho explica la Paquita, membre de Integrem per la Igualtat.

Hi pot participar tothom i precisament la intenció és unir-se i caminar junts amb talons. Hi ha un donatiu de 6 euros en benefici de l’Associació per a finançar la tasca que duen a terme. L’organització recomana inscripció prèvia que es pot fer fins aquest divendres a Can Campassol o a través de transferència bancària.

Integrem per la Igualtat és una associació de recent creació. Va néixer el novembre passat amb l’objectiu de donar suport a gais, lesbianes, bisexuals i transgèneres així com ajudar a víctimes de violència de gènere, assetjament o racisme.

La Cursa de Talons s’ha inspirat en la mostra d’art visual Zapatos Rojos del passat 25 de novembre, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

19905110_394758300922029_6094235217277710791_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics