URGENT

Els Focs de Blanes homenatjaran el FC Girona  

Compartiu aquesta història

 

46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens
46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens

El Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes s’ha presentat avui a l’Ajuntament de Girona. El 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici que es farà del 22 al 26 de juliol homenatjarà el Girona Futbol Club, que aquesta temporada ha pujat a primera.

Per aquest reconeixement, els tres avisos que es dispararan cada nit abans que comencin els espectacles de focs d’artifici es faran amb efectes pirotècnics de color vermell i blanc, els mateixos que identifiquen l’equip gironí. ls coets pujaran fent una estela de color vermell i esclataran en blanc.

Els convenis signats contemplen que, a banda del premi en metàl·lic, la pirotècnia classificada en el primer lloc també guanyarà tres contractes: per fer un castell de focs a les Fires de Sant Narcís de Girona aquest 2017, a la Festa Major de Santa Cristina l’any 2018 a Lloret de Mar, i participar de nou al concurs de Blanes l’any següent.

Pel que fa als premis, aquest 2017 s’ha incorporat una destacada novetat: l’augment de guardons del festival, que passarà a tenir un segon premi. La pirotècnia que guanyi el primer premi rebrà els mateixos 6.000 € que s’atorgaven fins ara, mentre que la segona classificada en rebrà 2.000 €.

El pressupost del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici és de 126.000 €, dels quals 95.000 € corresponen als pagaments a les empreses participants

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics