URGENT

Detenen un traficant a Lloret disfressat de Mario Bros

Compartiu aquesta història

El passat 30 de juny en un control preventiu dels Mossos d’Esquadra van observar un individu a la zona d’oci de Lloret que oferia droga als turistes i  que anava disfressat de Súper Mario Bros.

El van registrar i li van trobar vuit bosses de plàstic de marihuana, una bossa amb 25 cabdells, 15 pastilles de color rosa i 315 euros. El cos va descobrir  que el detingut utilitzava una aplicació de missatgeria per oferir la droga i que a través d’aquest sistema anunciava que el trobarien vestit del personatge del videojoc. L’havien de buscar i trobar per obtenir la droga.

L’home va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial. Poc després, el 2 de juliol, el van tornar a interceptar quan sortia d’un hotel i aquesta vegada l’acompanyava un altre home. Els agents van reconèixer el detingut i el van aturar. Li van trobar 702 comprimits d’èxtasi, 1.107 ampolles i tubs de líquid, 781 grams de marihuana i cabdells, 77 grams de cocaïna, una pipa de vidre i tires reactives. En total, la droga estaria valorada en 21.126 euros.

Els agents van detenir els dos individus com a autors d’un delicte contra la salut pública. Després de passarà a disposició judicial, van tornar a quedar en llibertat amb càrrecs.

 

(ACN)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics