URGENT

Blanes inaugura el Mundial de Vela

Compartiu aquesta història
Blanes acull la Competició Mundial de Vela Europe Class. Aj. Blanes
Blanes acull la Competició Mundial de Vela Europe Class. Aj. Blanes

Després de l’Open Week, avui s’ha donat el tret de sortida a la competició internacional de Vela Europe Class. Aquesta tarda Blanes acull la cerimònia oficial d’inauguració de l’esdeveniment esportiu. Comptarà amb una cercavila que protagonitzaran els equips dels diferents països acompanyats de la Banda de Música de Blanes.

Fins aquest dimecres passat s’ha celebrat l’Open Week, on hi podien competir els esportistes que no s’hi havien classificat automàticament. Elisabet Llargués, del CN Lloret de Mar ha estat la guanyadora, seguida per l’alemanya Marisa Roch, En la classificació general la tercera plaça ha estat per Sven Stadel, del RCN Calpe.

Hi participaran més de 300 esportistes, els millors del món, en la competició que durarà fins el 12 de juliol. Hi ha esportistes procedents de Dinamarca, Finlàndia i Brasil, entre d’altres.

Blanes continuarà una setmana més com la capital mundial del campionat de vela. L’Ajuntament espera que generi un impacte econòmic d’un milió d’euros aproximadament i moure un miler de persones entre esportistes, tècnics i acompanyants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics