radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » Troben mort a Tossa un submarinista de Malgrat

Troben mort a Tossa un submarinista de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 1870 0

La víctima és un home de 62 anys veí de Malgrat de Mar i de nacionalitat espanyola. El submarinista ha aparegut mort aquest dimecres al migdia a la Platja Gran de Tossa de Mar. L’home hauria mort ofegat mentre feia submarinisme, segons declaracions de Protecció Civil recollides per ACN.

El cos l’ha trobat aquest matí una barca flotant a uns 200 metres de la platja del municipi costaner de la Selva. S’han avisat als serveis d’emergència i una altra embarcació ha traslladat el cos fins la sorra on els socorristes han intentat reanimar-lo mentre esperaven l’arribada del SEM sense èxit. Fins la Platja Gran, que en aquell moment hissava la bandera verda, s’hi han desplaçat 3 ambulàncies del SEM, cinc patrulles i la unitat aquàtica dels Mossos d’Esquadra així com  dotacions de la Policia Local.