URGENT

L’Ajuntament aplaudeix el protocol de vigilància que ha permès la detenció del presumpte piròman

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc, en coordinació amb l’Àrea de Governació i Medi Ambient, havia activat un protocol de vigilància antiincendis a les zones verdes susceptibles de ser afectades pels incendis. D’aquesta manera, l’Ajuntament esperava enxampar el possible causant dels focs a Palafolls.

L’operatiu de vigilància ha donat els seus fruits. Ahir es detenia un voluntari de l’ADF com a presumpte autor dels focs. Fonts properes a la investigació asseguren que l’home continua detingut i que en breu passarà a disposició judicial. De moment està detingut per la seva presumpta participació en l’incendi d’ahir, però des de Mossos s’ha iniciat una investigació per determinar si se’l pot relacionar amb altres fets.

Des de l’Administració Local, el regidor de Medi Ambient, Juan Andrés Osorio,  ha destacat el treball dels agents de la Policia Local de Palafolls que han permès detenir un home sospitós de ser el piròman.

Osorio es mostra prudent a l’espera de com evoluciona la investigació dels Mossos d’Esquadra i del que dicti la justícia. L’Àrea de Medi Ambient espera que no hi hagi més incendis i s’acabi amb la tendència de focs “preocupant”.

Els cossos de seguretat ja feia temps que treballaven amb la hipòtesi que els incendis constants al barri de Sant Lluís eren provocats. Ahir se’l van endur detingut a la comissaria de Pineda. L’alarma, però, continua present entre els palafollencs davant qualsevol indici de fum i després de la quinzena de focs que s’han declarat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics