URGENT

La Banda de PLF interpreta a la fresca els clàssics de la música disco

Compartiu aquesta història

Serà una hora i mitja de concert a l’aire lliure amb els èxits més emblemàtics dels anys 80 i 90. És el concert “més important” segons el director de la banda, David Martínez. La Banda tocarà una quinzena d’èxits de música disco i pop com Mecano, Michael Jackson o Supertramp.

El sopar es començarà a servir a les 20.30h i a partir de les 22h començarà el concert, coincidint amb el moment de les postres al Fòrum Palatiolo, un esdeveniment que no es poden perdre els nostàlgics dels 80 i 90. El concert a la fresca d’enguany ha optat per la temàtica disco com a fil conductor. En edicions anteriors s’havia centrat en una sèrie d’interpretacions dels clàssics del cinema.

La Banda oferirà el proper 22 de juliol un altre concert de format similar a Tordera.  D’altra banda, la Cobla també té una agenda força ajustada aquest estiu, el 29 de juliol tenen una cita a Palafolls amb l’aplec de la Maria Sabatera i en els propers dies també tenen previst diversos actes a Santa Susanna i Canet.

Pel que fa a la resta d’activitats d’aquest cap de setmana, el dissabte la Coral Palatiolo de l’Escola de Música, oferirà la 5a Cantada d’Havaneres a les 20.30h al Casal d’Avis del centre.  A la mitja part no hi faltarà el rom cremat. El mateix dissabte, però a les 22h es farà el Cinema a la Fresca amb la pel·lícula “100 metros”, un film sobre la capacitat de superació i la marginació dels malalts d’esclerosi múltiple.

És la primera activitat dins de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple” que es farà el diumenge a la Piscina municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics