URGENT

Ranxeres convertides en jazz

Compartiu aquesta història
Joan Chamorro amb Maglí Datzira
Joan Chamorro amb Maglí Datzira

En l’última sessió del 4dJazz pujarà a l’escenari la jove Magalí Datzira per oferir un concert homenatge al músic mexicà José Alfredo Jiménez.

És l’autor més important de ranxeres i en el concert es podràn gaudir de temes coneguts com “Amanecí en tus brazos” o “En el último trago”, però amb la particularitat que es transformaran a ritme de jazz. Ho explica en Federico Francesc, un dels organitzadors del 4dJazz que apunta que serà una vetllada única.

Aquesta, però no és la 1a vegada que la Magalí Datzira puja en un escenari a Palafolls. Ja ho havia fet anteriorment amb la formació de Joan Chamorro. Datzira, una de les joves promeses del jazz actual, torna a Palafolls i aquesta vegada ho fa com a protagonista acompanyada d’un sextet.

Amb aquest últim concert de demà  a les 20.30h al Teatre s’acomiada la 10a edició del 4dJazz. La producció de veus femenines en el món del jazz a nivell nacional és important, pel que  Francesc apunta que, després de 10 anys, no se’ls esgoten els artistes.

Per aquesta edició hi ha passat el trio Divinas amb un espectacle de swing, el duet Julianne Heinemann i Marco Mezquida i Carola Ortiz.

Les entrades del 4dJazz es poden comprar de forma anticipada al MiD a un preu de 7€ i  el mateix dia dels concerts, però a  9€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics