URGENT

El 95% dels alumnes de PLF aproven la selectivitat

Compartiu aquesta història

selectivitat-udg-2011Dels 23 estudiants de l’institut Font del Ferro que s’hi ha presentat, 22 han superat la Prova d’Accés a la Universitat (PAU).

Respecte les notes d’accés aprovades de la fase general oscil·len entre un 5,3 i un 8,7, on cal sumar-hi els exàmens de l’específica, que serveixen per pujar nota. Segons l’Institut, hi ha qualificacions que s’enfilen per sobre de l’11 i el 12 sobre 14.

No hi ha hagut grans sorpreses en les qualificacions de les matèries. Respecte castellà, que enguany repetia amb la catàfora –la polèmica figura retòrica de fa dos anys-  els alumnes han tret menys nota de la que s’esperaven, així com també en l’anglès, economia i matemàtiques.

No hi ha  hagut cap gran daltabaix i el centre no és coneixedor de cap queixa per la correcció de l’examen de filosofia.

En el global de Catalunya, s’hi van presentar uns 27.610 alumnes, dels quals  n’han aprovat 25.960. El descens en l’anglès ha sigut generalitzat a Catalunya, quan s’ha passat del 7,5 de l’any passat al 6,09 enguany.

La nota més alta de la selectivitat a nivell nacional ha sigut un 9,8 amb la que han empatat 4 noies.

Els exàmens de la selectivitat puntuen un 40% i la nota de l’expedient acadèmic del Batxillerat un 60% i després s’hi suma la puntuació de la fase específica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics