URGENT

Bermán estudia reprovar l’alcalde Agustí

Compartiu aquesta història
Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.
Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.

El regidor no adscrit, Óscar Bermán, ha entrat pel registre de l’Ajuntament una carta oberta dirigida a l’alcalde Valentí Agustí on  recull l’argumentari contra la gestió del batlle.

En l’escrit, Bermán assegura que està estudiant la possibilitat d’iniciar un procés de reprovació contra Agustí “per higiene democràtica i salut pública”. L’antic regidor popular explica que procedirà a la reprovació si aconsegueix suficient recolzament diu “entre els ciutadans, comunitats de veïns, famílies i empreses de Palafolls”.

L’escrit és un “toc d’atenció” segons ha dit el mateix regidor a aquesta emissora. En la carta s’acusa l’alcalde de “pervertir l’Ajuntament de Palafolls” i de “posar-lo al servei del seu interès individual”.

Bermán denuncia que s’ignoren i se “silencien” les propostes de l’oposició. A més, apunta que s’han traspassat competències del Ple Municipal a la Junta de Govern local i, diu, “sense cap control democràtic” ni “transparència” i ho compara amb el “caciquisme”.

Així, considera que es posen traves i es limiten les funcions de control democràtic que exerceix l’oposició municipal: “s’alteren les convocatòries de les Comissions Informatives per impedir l’assistència dels membres de l’oposició”.

Senyala que  Agustí utilitza immobles públics -en referència al CAP salut- per continuar l’activitat mèdica i mantenir els votants. L’acusa d’ “eludir les responsabilitats” i insisteix en el mal estat dels carrers i la necessitat d’asfaltar.

L’anunci d’iniciar una possible reprovació arriba després que no s’inclogués la moció de Bermán sobre el reglament de la Policia Local en el ple d’avui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics