Pineda es vesteix de festa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi celebrar la Festa Major de Sant Joan o Festa Petita del municipi i la Festa Major del barri de Poblenou. S’han programat una quinzena d’activitats, entre les quals destaca l’espectacle “Catalunya al cor”, a càrrec d’Albert Deprius i el Cor Harmonia, que tindrà lloc a l’Espai Sant Jordi i l’actuació del grup de Palafolls “Tapeo Sound System” aquest dissabte.

El tret de sortida l’ha donat aquest divendres l’exhibició d’una maqueta de modelisme ferroviari al Maresme, que es podrà veure fins el diumenge al migdia a l’Espai Llorens.

Aquest dissabte, plaça de les Mèlies acull  la 32a Mostra de Coques i Postres Casolans i a partir de les 19h hi haurà ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla La Principal de Llobregat. Aquesta activitat l’organitza l’Associació Cultural Mare Nostrum. En el descans de les sardanes hi haurà Ball de Gegants, i en acabar es farà el sorteig de la Mostra de Coques i Postres Casolans.

Tancarà les activitats d’avui dos esdeveniments musicals. El concert “Catalunya al cor” a l’Espai Sant Jordi. Al barri de Poblenou també tindrà lloc l’actuació de “Tapeo Sound System”, a la plaça de la Biblioteca, a les 24.00 h.

I diumenge, últim dia de la Festa Petita de Pineda, a les 19h a la Sala Gran la presentació del musical “You can’t stop the beat”, a càrrec del grup Coreògrafs de l’Escola de Teatre Artur Iscla. I a les 19:30h, per cloure la Festa, a la plaça de les Mèlies hi haurà novament ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.

cartell festa major PN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics