URGENT

Les platges de Blanes ja tenen instal·lades dutxes i passeres

Compartiu aquesta història

Entre aquest dimarts i avui l’Ajuntament de Blanes haurà acabat d’enllestir la instal·lació de tots els serveis que s’ofereixen a les seves platges amb cinc dies de retard respecte el dia en què estava previst, el 15 de juny.

Calia anivellar la sorra de les platges, distribuïda irregularment a causa dels temporals que han anat afectant la costa durant els darrers mesos. No es tractava que faltés sorra, sinó que calia repartir-la bé perquè no hi haguessin zones irregulars amb grans desnivells en un mateix espai de platja.

Al llarg de tot ahir, els efectius de les Brigades Municipals i d’Aigües de Blanes es van encarregar d’instal·lar els serveis, una operació que a primera hora de la tarda del dimarts ja estava pràcticament finalitzada.dimecres al matí.

En total, les platges de Blanes disposen de 30 dutxes repartides al llarg de quatre zones de bany: Cala Bona o de Sant Francesc, Platja de Santa Anna, Platja del Centre de Blanes i Platja de S’Abanell.

Per la seva banda, les Brigades Municipals s’estan encarregant d’acabar d’instal·lar les passeres i altres infraestructures a la platja, com ara les papereres, els espais per abocar la brossa selectiva, o bé el tancat per delimitar el Club Infantil que es posarà en marxa els propers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics