radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » La piscina municipal estrena demà la temporada de bany  

La piscina municipal estrena demà la temporada de bany  

COMPARTEIX-HO
, / 3322 0

piscinaL’equipament obrirà les portes aquest dimecres 21 de juny fins la primera setmana de setembre. Com cada any pels volts de Sant Joan i coincidint amb el final del curs escolar i l’arribada oficial de l’estiu la piscina reobre demà amb una jornada gratuïta.

Durant tot el dimecres la instal·lació estarà oberta per a tots els visitants. L’horari d’obertura serà el mateix de sempre, de dilluns a diumenge de 10h a 19h i amb els mateixos preus dels últims anys.

La piscina municipal se situa al carrer Travessera de les Esplanes. L’entrada de menors fins a 3 anys és gratuïta entre setmana, i els nens i nenes d’entre 4 i 14 anys costa 2,5 euros, mentre que els majors de 14 hauran de pagar 2.95€, exceptuant els jubilats i pensionistes que en pagaran la meitat

Existeixen, però abonaments i descomptes especials. Per exemple un abonament de temporada costa 82.5€ per a 1 adult i un nen o 121€ per a un adult i 2 nens. També hi ha abonaments de 10 entrades a un preu inferior de 20 euros pels infants i menys de 25 euros pels adults.