URGENT

El palafollenc Óscar Bazan, bronze al Campionat de Taekwondo de Catalunya

Compartiu aquesta història
Campionat infantil de Taekwondo (març 2017). Júlia Martínez
Campionat infantil de Taekwondo (març 2017). Júlia Martínez

La competició de Catalunya infantil de taekwondo s’ha celebrat aquest diumenge passat. Hi ha participat el club del municipi i el palafollenc Óscar Bazan ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria masculina dels nascuts el 2003 i d’entre 49 i 53 kg.

Bazan s’ha situat 3r de la seva categoria, per davant dels esportistes Arnau Polo i Eudald Villena. D’altra banda, el club s’acomiada de la temporada d’enguany amb una exhibició el diumenge al Palauet a les 10 del matí.

Serà un dia intens esportivament parlant. Es mostrarà la feina que realitzen des del club de Palafolls, que enguany celebra 15 anys. Els nens de l’escola del municipi i alumnes de l’escola de Lloret de Mar faran exhibicions de salts, trencaments i combats de taekwondo tant de petits com de grans.

Així, aquest diumenge el club de Taekwondo de la nostra vila ha organitzat un acte d’exhibició on mostrar quina és la seva activitat al nostre municipi.. El club  ocupa actualment les instal·lacions de sota grada del camp de futbol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics