URGENT

La Pl de Poppi es tancarà amb pilones durant el Holi per seguretat

Compartiu aquesta història

El cos policial de PLF bloquejarà l’accés a l’espai on aquest dissabte es realitza el Holi solidari de “Todos con Pol”. Es prohibirà aparcar a la Plaça de Poppi i a més la Policia Local blindarà l’espai amb pilones per garantir la seguretat de l’esdeveniment.

L’Estat té activat des de fa 2 anys el Nivell 4 d’alerta antiterrorista, el que obliga, segons el regidor de Governació, Rafael Cubarsí, a emprendre mesures de seguretat per evitar que cap vehicle pugui entrar al recinte.

S’utilitzaran pilones per tancar la zona perimetral a la plaça. Ja per Setmana Santa, el dia de la processó a Sant Lluís, es van col·locar dispositius policials en els punts d’accés al barri precisament, diu, en compliment amb la normativa.

Es tracta només d’una mesura preventiva per assegurar que la festa es desenvolupa amb totes les garanties de seguretat. Enguany és la tercera vegada que s’organitza l’esdeveniment solidari que busca recollir fons econòmics per ajudar en Pol, el nen de 5 anys de PLF que pateix una lesió cerebral.

En les dues últimes edicions es van concentrar a la Plaça de Poppi al voltant d’un miler de persones que van participar en la festa de colors. La de demà serà de 3 a 9 de la tarda i reunirà a 6 DJs.

Les mesures de seguretat es repetiran també per la Festa dels 80 del proper mes d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics