URGENT

Blanes asfaltarà carrers per valor de 117 mil euros  

Compartiu aquesta història
Blanes inverteix 117.000 € en la Campanya d’Asfaltat 2017, que ha començat aquesta setmana. Aj. Blanes
Blanes inverteix 117.000 € en la Campanya d’Asfaltat 2017, que ha començat aquesta setmana. Aj. Blanes

Els treballs de millora del paviment han començat aquesta setmana i inclouen diversos carrers de Blanes. Les obres es faran en 2 fases: al llarg d’aquesta setmana i en l’última de juny.

Les actuacions corresponen a dos projectes: el de “Millora  de Paviments i Accessibilitat a la Via Pública” redactat aquest 2017 i un altre inclòs en el pla de fa 3 anys de “Millora de la via pública”. El primer s’executarà totalment ara, amb un pressupost d’adjudicació de 60.400 euros, mentre que el segon forma part d’un projecte global valorat vora els 2 milions. De moment, els treballs que s’executaran fins ara costaran 117 mil euros.

El tram on s’està actuant des d’aquesta setmana es a l’Avinguda Vila de Madrid i  inclou diverses reparacions. Aquest és un dels trams inclosos en el projecte des de fa tres anys. L’any 2016 ja es va fer una primera fase fins a l’alçada de l’Avinguda del Mediterrani, i enguany s’actuarà des de l’alçada del Carrer París fins el Carrer Enric Morera.

D’altra banda, els treballs que es faran al barri de Mas Cremat significaran una important millora en temes d’accessibilitat. Es tracta de traslladar la parada de bus que actualment està situada a l’Avinguda d’Europa fins la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, abans d’accedir al veïnat.

En total, sumant els treballs que s’estan fent a l’Avinguda Vila de Madrid i la resta de zones d’arreu del municipi, s’haurà millorat una superfície total aproximada de 3.260 m2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics