URGENT

Plega José Cáceres, entrenador de l’Amateur

Compartiu aquesta història
El president del CD Palafolls, Valentín Rodríguez (esquerra), amb el nou entrenador de l'Amateur José Cáceres, el juny del 2016
El president del CD Palafolls, Valentín Rodríguez (esquerra), amb el nou entrenador de l’Amateur José Cáceres, el juny del 2016

Fa unes setmanes que s’ha acabat la temporada i comença el capítol de baixes. L’entrenador del 1r equip del CD Palafolls , José Cáceres, és un dels que no continua. Aquesta temporada s’estrenava dirigint la banqueta dels palafollencs. No s’hauria arribat a un acord entre l’equip directiu i Cáceres, pel que fins aquí arriba l’etapa del palafollenc com a entrenador de l’Amateur. Cáceres apunta que la negativa l’ha rebut per la part del CD Palafolls, si hagués sigut per ell, diu, hauria continuat després de polir alguns serrells. Tot i les possibles desavinences, el fins ara entrenador es mostra satisfet per haver aconseguit mantenir l’equip a segona catalana, un dels objectius de la temporada.

D’entre els partits que més s’ enorgulleix, hi ha les victòries contra el Cassà, el Bosc de Tosca o el Bescanó. D’altra banda, la jornada en què van perdre contra L’Escala és una de les espines que se li han quedat.

Cáceres assegura no marxar enfadat, però sí amb un regust agredolç.

Des de la junta directiva, ratifiquen desavinences per les quals no han arribat a cap acord. Ara estan estudiant els futurs substituts de  Cáceres per la següent temporada.

L’any passat es va jugar la promoció d’ascens, i aquest any han quedat desens, tot i que mantenen la plaça a segona catalana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics