radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Parlem en SèrieDivendres, 20:03 -20:30

i després

SendesDivendres, 20:30-21:00
L’ANC de PLF vol convèncer els indecisos amb un acte pel referèndum a St Lluís
, / 774 0 0

L’ANC de PLF vol convèncer els indecisos amb un acte pel referèndum a St Lluís

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’ANC de PLF vol convèncer els indecisos amb un acte pel referèndum a St Lluís

L’esdeveniment serà aquest dissabte 17 de juny a les 7 de la tarda a la plaça de la Fasola, davant el Forroll. Comptarà amb la participació de totes les forces polítiques a favor del referèndum. D’una banda, des d’ERC hi participarà l’ex president de Súmate i diputat del parlament de Catalunya, Eduardo Reyes, del PdeCat hi assistirà Lourdes Ciuró, diputada al congrés; de la CUP, el regidor de l’Ajuntament de Malgrat, Paco Márquez, i de Podem, Joan Giner, secretari polític del grup a Catalunya i diputat al Parlament. Podem hi participarà com a força que defensa el referèndum, tot i que no s’han posicionat en relació a la independència.

L’esdeveniment tancarà la campanya que havia iniciat l’ANC de PLF al barri amb la que repartien díptics on explicaven els avantatges de la independència en temes de sanitat o infraestructures, per exemple. No és casualitat que l’acte s’hagi organitzat a Sant Lluís, és on s’ha detectat més presència d’indecisos. Són declaracions de Josep Garcia de l’ANC de Palafolls.

L’acte s’estructurarà en dues parts. Una primera on els convidats intervindran en  debat o entrevista a 4 amb un moderador i en la segona serà quan els ciutadans podran intervenir-hi demanant dubtes i inquietuds.

L’acte s’organitza després que la setmana passada es fes pública la pregunta i la data proposada pel referèndum, l’1 d’octubre. Així, l’esdeveniment organitzat per l’Assemblea de Palafolls vol convèncer indecisos o persones d’ideologia política diversa sota el títol “Tot el que s’ha de saber del Referèndum”.

IMG-20170608-WA0002