URGENT

Cap de setmana de petits incendis a PLF

Compartiu aquesta història
Marge calcinat després del foc del dissabte. Fotografia: El Punt Avui  (Quim Puig)
Marge calcinat després del foc del dissabte. Fotografia: El Punt Avui (Quim Puig)

Entre el divendres i el diumenge s’han produït petits focs a Palafolls, 3 d’ells a Sant Lluís. El primer es va declarar el divendres al Carrer Montblanc i el dissabte se’n va detectar un altre a pocs metre de distància: al camí d’en Jordà darrera l’Hostal Sol Fina. En aquest cas hi van intervenir els bombers de Malgrat, Pineda i Hostalric, segons fonts del cos d’emergència.

En tots dos casos les flames es van controlar amb facilitat i es van cremar matollars. Ahir diumenge s’haurien incendiat també unes canyes a la zona dels semàfors pels volts de quarts de 2 del migdia, un altre ensurt de poca gravetat, asseguren fonts dels bombers i policials. El mateix diumenge es va declarar un altre incendi al voral de la mateixa carretera, a la 682, en aquest cas al terme municipal de Blanes.

Els fets es van produir cap a quarts de 3 de la tarda i mentre va durar l’extinció es va mantenir tallat el vial. També es va tractar d’un foc de petites dimensions i es van cremar canyes i matolls. Les flames es van controlar amb rapidesa.

Aquests no són els primers ensurts de l’any pel que fa a incendis. Fa un mes s’incendiava un contenidor a Sant Lluís, i unes setmanes després reincidia en el mateix punt. Fa uns dies també es cremava un marge a tocar de la Figuerassa i davant el Geriàtric i una de les vores del riu Tordera, en aquest cas al terme municipal de Blanes.
Els focs detectats fins ara al municipi es tornen a concentrar al barri de Sant Lluís, seguint la mateixa sintonia que l’any passat.

Fotografia de portada: Foc en uns matolls en un marge de la Figuerassa i davant el Geriàtric (2 de juny 2017). RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics