URGENT

Carola Ortiz protagonitzarà la segona nit del 4dJazz

Compartiu aquesta història

El festival de jazz palafollenc que reuneix a veus femenines continua la programació aquest divendres amb la cantant i clarinetista Carola Ortiz. El jazz, la música mediterrània, brasilera i altres sonoritats conflueixen en la personalitat de la compositora. El concert de demà passat canvia d’ubicació, serà a les 20.30h al Casal d’Avis.

Carola Ortiz presentarà el seu àlbum SIRIN acompanyada de 4 músics més. Ho explica en Federico Francesch, organitzador del 4dJazz.

La setmana passada obria concert el trio “Divinas” acompanyades de la formació musical Piano Tour en una actuació que va transportar el centenar d’espectadors del Teatre als Estats Units dels anys 50

L’organització ha incorporat al final del concert una enquesta per conèixer més sobre el públic que s’aplega a Palafolls en motiu del festival i d’entre els que la responen se sorteja una entrada gratuïta pel següent concert.

El tercer concert del 16 de juny el protagonitzarà Marco Mezquida i Julianne Heinemann que presentaran el seu treball “Sing my heart”.

Per últim, tancarà el cicle un homenatge al mexicà José Alfredo Jiménez que farà la cantant i contrabaixista Magalí Datzira.

Pel certamen palafollenc hi ha passat importants veus del jazz actual com Judit Neddermann , Andrea Motis o Lucrecia.

Les entrades del 4dJazz es poden comprar de forma anticipada al MiD a un preu de 7€ i  el mateix dia dels concerts, però a  9€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics