URGENT

Augmenten un 56% els accidents de trànsit a PLF

Compartiu aquesta història

policia localEl terme municipal va concentrar durant tot el 2016 un total de 133 accidents viaris, el que representa un augment del 56% respecte les dades registrades un any abans. El 2015 va tancar amb 85 accidents de trànsit.

De les persones implicades, n’hi va haver 27 de ferides. El gener va ser el mes amb més sinistres, se’n van registrar 18, i el que menys el febrer, quan n’hi van haver 4. Respecte denúncies de trànsit per incompliment de l’ordenança municipal se’n van fer  1.368.

Un dels accidents de trànsit  més important que es va produir al municipi l’any passat va ser el xoc frontal entre un vehicle i un camió. El conductor, un home de 77 anys, va morir i la seva acompanyant va resultar ferida.

Les dades corresponen a la memòria de la Policia Local de Palafolls referents a l’any passat. Per contra, en el document es mostra una rebaixa en el nombre de delictes denunciats.

Se’n recullen 130 al document, la majoria d’ells són robatoris (124), seguit dels relacionats amb la seguretat vial i per últim delictes d’agressions a les persones. En total, durant el 2016 s’han realitzat 2.047 actuacions, on també s’hi inclouen aquelles en què hi han intervingut altres cossos com ara Bombers.

Actualment la Policia Local està formada per 18 agents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics