URGENT

El Teatre viatja als Estats Units dels anys 50

Compartiu aquesta història
La companyia "Divinas"
La companyia “Divinas”

La 10a edició del festival 4dJazz palafollenc comença avui i omplirà de música cada divendres del mes de juny. Aquest vespre pujaran a l’escenari del Teatre, que obre les portes tot i no estar acabar de reformar, el trio “Divinas”, acompanyades del Piano Tour. És una companyia artística que ha captat el gust per la música i l’estètica passades.

Les “Divinas” protagonitzaran un concert teatralitzat que situa l’espectador a mitjans dels anys 50, en l’època daurada del swing, en un viatge a través del glamour, la música i la diversió.

El Teatre de Palafolls obrirà pel primer concert del 4dJazz que tindrà lloc a les 20.30h. Les entrades estan a la venda de manera anticipada al MiD, amb un cost de 7 euros, i també es podran comprar abans de l’espectacle,  a un preu de 9 euros a taquilla. Tots els concerts es faran a les 20.30 al Teatre, exceptuant el segon que podria canviar d’ubicació i traslladar-se al casal d’avis.

La setmana següent pujarà a l’escenari Carola Ortiz amb 4 músics al seu costat i com a artista convidada Charu Hariharan.

El tercer concert del 16 de juny el protagonitzarà Marco Mezquida i Julianne Heinemann que presentaran el seu treball “Sing my heart”.

Per últim, tancarà el cicle un homenatge al mexicà José Alfredo Jiménez que farà la cantant i contrabaixista Magalí Datzira, acompanyada de piano, vibràfon, acordió, clarinet i percussió.

El 4dJazz celebra una dècada oferint concerts de petit format.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics