URGENT

El Pla d’Acció Cultural de Malgrat, a debat demà al ple

Compartiu aquesta història

L’aprovació del document que ha d’orientar les futures polítiques en temes culturals és un dels punts del ple ordinari del mes de juny de Malgrat de Mar. El Pla d’Acció Cultural es va presentar el passat mes de març a les entitats del municipi i a l’abril es va organitzar una jornada participativa per recollir suggeriments. El Pla ha estat vigent des del 2009.

El text passarà demà pel ple revisat després de les aportacions i propostes que es van recollir en la jornada del passat mes d’abril. El Pla d’Acció Cultural és l’eina que marca les accions a seguir en la gestió de la cultura a Malgrat. En declaracions anteriors, el seu regidor, Paco Márquez (CUP), assegurava que el municipi necessitava una “cultura del segle XXI” i “propera al ciutadà”. A la llista de reptes hi incloïa recuperar la Festa de la Diversitat i revisar el centre cultural.

D’entre els 11 punts a l’ordre del dia, es preveu l’aprovació de les bases dels ajuts per llibres escolars del proper curs,  la modificació de la indemnització dels bens afectats per la urbanització de l’avinguda Barcelona, l’aprovació del nomenclàtor oficial de les vies públiques i el canvi en el pressupost amb crèdit extraordinari.

També es debatrà una moció del PP on es reclama a la Generalitat de Catalunya que no prolongui la concessió dels peatges de l’autopista del Maresme.

El ple de demà, que s’ha convocat a les 7 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament de Malgrat, es tancarà amb un torn de precs i preguntes. Pel que fa a la sessió plenària de l’Ajuntament de Palafolls -amb una periodicitat bimensual- s’hauria d’haver convocat l’últim divendres de maig. Per problemes d’agenda, s’ha ajornat per les properes setmanes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics