Bermán alerta que el govern està paralitzat

Óscar Bermán, regidor no adscrit a l'Ajuntament de Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El regidor no adscrit Óscar Bermán critica a l’executiu municipal per “mala gestió” i  no realitzar, diu, cap actuació. En la ronda de valoracions dels 2 anys de mandat, Bermán considera que no hi ha res a valorar perquè, diu, no s’ha realitzat cap obra a Palafolls. Assegura que de les actuacions previstes no se n’ha finalitzat cap, limiten la tasca de l’oposició, critica el mal estat de l’ asfaltat  i la “decadència”, diu, dels serveis bàsics (aigua i llum) i de manteniment i neteja.

Bermán titlla l’alcalde, Valentí Agustí (PSC), de “burro” i “mal gestor”. Reconeix que hi poden haver entrebancs a l’hora d’executar algunes obres i projectes, però segons el regidor, en la següent legislatura s’han de redreçar aquests entrebancs.

Per Bermán la prioritat del  municipi que s’hauria d’afrontar en els propers anys és la millora de les infraestructures, finalitzar les obres que s’han començat, millorar l’enllumenat i potenciar el mercat municipal. Segons el regidor no adscrit, són actuacions “senzilles de resoldre”.

Óscar Bermán, regidor no adscrit a lAjuntament de Palafolls. RP
Óscar Bermán, regidor no adscrit a lAjuntament de Palafolls. RP

Respecte els punts calents, alerta que no s’ha gestionat bé les obres de Ciutat Jardí, problemes en les senyalitzacions viàries, la mobilitat de la zona industrial i el Pla d’Infraestructures i l’estat del vial de la Riera de la Burgada que es contempla en els pressupostos. També considera que les obres, diu, “faraòniques” endeuten l’Ajuntament com El Palauet o la Biblioteca, que “ necessiten un manteniment”. Pel que fa a la planta de biogàs de Bioibérica, apunta que comportarà problemes de mobilitat i que l’alcalde, que va votar a favor del canvi en el planejament, no ho podia fer per incompatibilitat al tenir vinculacions amb la fundació Molí d’en Puigvert, que es troba propera a la zona industrial.

Óscar Bermán és partidari de limitar el mandat dels polítics, tant a nivell municipal com nacional  a 8 anys.

Sobre les futures eleccions del 2019, el regidor, després de l’expulsió del PP i marxar de Soluciona, està treballant en la creació d’un nou partit a nivell estatal, però que també tindrà presència municipal i que es presentarà properament a Palafolls.

Fa 2 anys de les últimes municipals del 24 de maig del 2015, quan Bermán es va convertir en la 3a força política  a l’Ajuntament després d’aconseguir 361 vots, sota les sigles del PP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics