radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Els veïns de la Verneda de Malgrat demanen un aparcament

Els veïns de la Verneda de Malgrat demanen un aparcament

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 726 0

 

Centre Cívic la Verneda (Malgrat de Mar)

Centre Cívic la Verneda (Malgrat de Mar)

El divendres passat es va realitzar a Malgrat de Mar el primer acte de “A peu de carrer” amb el que es recupera el diàleg entre els ciutadans i l’Ajuntament. La primera trobada va reunir a veïns del barri de la Verneda que van posar sobre la taula problemàtiques d’aparcament. En la trobada, segons publica el digital El Malgratenc, els veïns van reclamar al govern que s’habilités un aparcament, ja que segons els ciutadans és una problemàtica que ja fa temps que s’arrossega i han proposat ubicar-lo en uns terrenys al costat del Centre Cívic.

D’entre les inquietuds de la Verneda hi ha també el manteniment i la neteja, la millora en l’accessibilitat i fer pagar una entrada als visitants que no siguin de Malgrat per l’ús del Parc Francesc Macià.

Una altra problemàtica que han traslladat a l’equip de govern és les pintades i la dinamització del Centre Cívic.

Les trobades de “A peu de carrer” es van plantejar amb la mateixa periodicitat que el projecte de l’anterior govern, “Tu preguntes i en Joan respon”.  L’Ajuntament, en vistes de la bona valoració de l’última trobada, es plantegen incrementar la periodicitat cada dos mesos.

El següent “A peu de carrer” es farà al centre de Malgrat de Mar entre el carrer de Mar i l’Avinguda Bon Pastor. Encara no hi  ha data.