URGENT

Detenen un conductor a PLF després d’una persecució

Compartiu aquesta història
El vehicle encastat després de la persecució. Ràdio Palafolls
El vehicle encastat després de la persecució. Ràdio Palafolls

Aquesta matinada s’ha produït una espectacular persecució policial que ha acabat a Palafolls després que el conductor, un noi de 24 anys veí de Lloret de Mar,  s’estimbés contra un fanal.

Pels volts de quarts de 12 de la nit d’aquest dilluns, un vehicle xocava a Blanes contra uns cotxes aturats i es va donar a la fuga. Els veïns van avisar la Policia Local del municipi, que van iniciar el procés de cerca del vehicle. Els agents van detectar finalment el vehicle cap a les 2 de la matinada. El conductor va fer cas omís de les senyalitzacions perquè s’aturés i  va començar la persecució.

El conductor es va dirigir fins al nostre municipi on la carrera va continuar al barri de Santa Maria pels volts de quarts de 3 de la matinada. A l’operatiu s’hi va sumar la Policia Local de Palafolls.

Al seu pas pel municipi va xocar contra dos cotxes estacionats al carrer Can Crosas, però la persecució  no es va aturar fins que va encastar la furgoneta contra un fanal del carrer Girona. El detingut ha donat positiu en les proves d’alcohol i drogues, segons informen fonts policials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics