URGENT

Victòria aposta per crear una marca de Palafolls

Compartiu aquesta història

És un dels reptes que, segons el regidor no adscrit, Martí Victòria, hauria d’afrontar municipi en els propers 2 anys de mandat. La legislatura de l’actual equip de govern ha arribat a l’equador i, per Victòria, els reptes d’aquests propers anys s’haurien de centrar en treballar per associar el nom de “Palafolls”  a una marca agrícola que es donés a conèixer més enllà de les fronteres del municipi.

Victòria ha passat en menys de 2 anys de l’oposició a formar part del govern. El 24 de maig del 2015 se celebraven les últimes eleccions municipals amb les que es construïa el nou plenari a l’Ajuntament i s’hi incorporava la nova formació taronja. C’s s’hi presentava per primera vegada en una llista encapçalada per Martí Victòria i entrava com a 5a força política al consistori amb 289 vots, un 7,5% del total.

Martí Victòria, regidor no adscrit.
Martí Victòria, regidor no adscrit.

Les sigles taronges ja no tenen representació al consistori i en aquests 2 anys Victòria ha passat de l’oposició a integrar l’equip de govern com a no adscrit. Una decisió que no va agradar al partit comarcal i amb el que expulsaven de la formació l’únic representant de C’s de l’Ajuntament palafollenc.

D’entre les actuacions, la pedra a la sola de la sabata de Victòria és la gestió que s’ha fet de la desfilada dels legionaris. Lamenta que l’ajuntament no s’hagi assegut a dialogar amb totes les forces i els organitzadors per arribar a un acord i que cadascú “hagi tirat per la seva banda”. D’altra banda, aplaudeix l’arranjament de l’aparcament de Pau Casals per la “problemàtica d’aparcament del municipi”.

Respecte els més de 30 anys de Palafolls amb l’alcalde socialista Valentí Agustí, Victòria hi diu això.

L’actual regidor no adscrit fa una bona valoració, diu, de l’actuació del govern. Si hagués de posar-hi una nota, els dóna un 6. Tot i que ja no forma part de C’s, hi ha punts del programa taronja que Victòria defensa que es veuen reflectits en la política actual com ara treballar per rebaixar la factura de l’aigua.

Victòria ha canviat de visió en aquests 2 anys pel que fa a les exigències cap al govern,  i és que assegura que un cop dins, qualsevol actuació està limitada pels pressupostos i els passos administratius. El regidor no descarta continuar en política i, de moment, deixa la porta entreoberta a les municipals del 2019.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics