URGENT

La Generalitat i Blanes es coordinaran  en accions d’inclusió social

Compartiu aquesta història
La Generalitat i Blanes es coordinaran  en accions d’inclusió social. Aj. Blanes
La Generalitat i Blanes es coordinaran  en accions d’inclusió social. Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure activitats cíviques i comunitàries.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el director d’Acció Cívica i Comunitària, Albert Valls, han signat aquest passat divendres la cooperació interadministrativa que permetrà coordinar actuacions entre l’Ajuntament i la Generalitat a l’hora de reforçar l’acció comunitària al municipi.

Amb la signatura d’aquest conveni es reforçaran a Blanes les actuacions de prevenció i inclusió social mitjançant els equipaments cívics. S ’ha avançat la previsió que properament es posi en marxa una comissió que estarà integrada per representants de les dues administracions.

L’objectiu d’aquest òrgan serà encarregar-se de coordinar la programació de les activitats de caràcter cívic i comunitari que les dues administracions realitzen en els seus equipaments on s’hi crearan grups de treball per desenvolupar propostes d’actuació conjunta d’àmbit cívic i comunitari. Durant l’acte de signatura del conveni es va concretar que la comissió està previst que es posi en marxa al llarg de les properes setmanes, durant el mes de juny.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics