URGENT

Baixen un 20% els robatoris amb força a domicilis a Calella  

Compartiu aquesta història
Trobada del conseller d'Interior Jordi Jané a Calella. Gencat
Trobada del conseller d’Interior Jordi Jané a Calella. Gencat

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha assistit a les Juntes Locals de Seguretat de Calella i Sant Pol, on s’hi van fer balanç de les dades policials al municipi. Els robatoris amb força a domicilis han baixat un 20% i en dades globals la delinqüència s’ha reduït  un 14%.

A més, Calella augmentarà els efectius policials. Així el municipi es beneficiarà del pla de contingència aprovat pel govern amb que es reforçarà la seguretat a les zones amb més presència de gent durant la temporada.  El municipi incrementarà, segons el conseller, un 2,8% els efectius, el que representa 417 hores més. L’increment no serà una realitat fins el 2018, quan finalitzi el procés de formació.

El conseller ha posat en valor que a Calella l’ajuntament organitza molts esdeveniments, “és una població amb molta vitalitat cívica, amb molts esdeveniments culturals, esportius, lúdics que fan de Calella una ciutat atractiva però evidentment això també comporta més feina per als agents policials, no sempre visible però existeix”.

 

En l’últim any, ja s’havien incrementat les hores dels Mossos d’Esquadra després d’una petició expressa de l’alcaldessa Montserrat Candini. A Calella es registren 2 milions de pernoctacions l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics