URGENT

PLF promou hàbits saludables  

Compartiu aquesta història

 

dieta_mediterraneaQui més qui menys, tothom és coneixedor dels hàbits físics i alimentaris per gaudir de bona salut, però no sempre es posen en pràctica, ja sigui per falta de temps o ganes.

Des del passat dissabte fins aquest divendres, el municipi promou activitats saludables amb la primera setmana “Palafolls cuida la seva salut”, que avui arriba a l’equador. Des del Casal de la Dona s’ha organitzat una caminada popular en un recorregut circular que comença i acaba al casal de la dona. D’aquesta manera s’intenta promoure l’exercici físic.

Des del servei Respir, els seus usuaris han participat avui en un taller sobre “La dieta mediterrània” que s’ha tractat amb una doble vessant. Tenint en compte la condició dels 17 usuaris, l’activitat ha combinat informació sobre una dieta saludable, però també aspectes didàctics, ja que molts d’ells pateixen demència. Liliana Ayné és educadora social al Respir.

El programa treballa, doncs, tant la promoció d’hàbits saludables com també l’aspecte cognitiu i la reminiscència de la gent gran. Demà treballaran l’exercici físic amb una petita caminada al Palauet. Una dieta saludable és important en totes les etapes vitals, però amb especial èmfasi a la gent gran.

El “Palafolls cuida la seva salut” abraça totes les franges d’edat, des dels més petits als més grans. Els nens de la llar d’infants ja van participar ahir en una activitat amb el grup de balls en línia per promoure el moviment, en aquest cas ballant.

La setmana saludable s’acomiadarà demà passat divendres amb un taller de cuina saludable al casal de la dona. La fira de les “8 hores saludables” donava el tret de sortida a la programació el dissabte passat amb xerrades, activitats i parades amb productes i serveis relacionats no només amb el benestar físic i alimentari sinó també emocional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics