URGENT

Guitarres i trompetes s’acomiaden del “Maig Musical”

Compartiu aquesta història

 

Una audició de guitarra i trompeta ha posat fi al “Maig Musical” que ha celebrat durant aquest mes l’escola de Música de Palafolls. Des del dilluns 8 de maig fins avui, els alumnes de diversos instruments han ofert audicions al MiD.

Començava el dilluns 8 de maig amb els alumnes de piano i violí, el dia següent, només els de piano i el dimecres 10 de maig els de vent metall.

Es reprenien les audicions el dilluns passat amb les bateries, baixos i contrabaixos i el dimecres continuaven els alumnes de vent fusta i combo.

El cicle s’ha tancat avui amb la sisena i última audició dels alumnes de música. Les preinscripcions de l’escola s’obrien al bell mig del “Maig Musical” i es tancaran aquest divendres.

La propera actuació amb públic de l’escola serà el proper dimecres 7 de juny amb el festival de fi de curs, les audicions a la fresca la segona setmana de juny (del 12 al 16) i tancarà temporada el Festival de dansa el dissabte 17 de juny.

Les audicions permeten obrir l’escola als nous alumnes i veure el resultat de la feina de tot un any. A més, els estudiants han aprofitat els concerts per assajar el repertori de les avaluacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics