URGENT

270 veïns signen contra la planta de biogàs  

Compartiu aquesta història
Moment en què s'han presentat les 270 signatures contra la modificació del PGO
Moment en què s’han presentat les 270 signatures contra la modificació del PGO

L’associació de veïns de Mas Reixach ha presentat aquest matí al registre de l’ajuntament un total de 270 signatures contra la modificació del planejament que permetrà la instal·lació de la planta de biogàs  a Bioibérica. El document presentat, amb el més de 2 centenars de firmes, conté al·legacions al Pla General d’Ordenació en les que es demana la nul·litat de la modificació del document i que es deixi sense efecte.

El canvi de planejament es va aprovar en l’últim ple celebrat el 31 de març només amb el suport del govern. El punt que es va aprovar inclou igualar el planejament de totes les zones industrials  i que permetrà importar residus orgànics per produir energia. Aquest és el primer pas que permetrà a Bioibérica construir la futura planta de biogàs.

Els veïns de Mas Reixach, propers a la zona industrial, no volen la planta. En declaracions anteriors a aquesta emissora de presidenta de l’Associació, Pepi Roso, alertava d’un possible increment enel trànsit de camions, problemes d’olors i també de la construcció d’un possible vial de sortida del polígon a la rotonda que dóna accés a la urbanització.

Amb les 270 signatures presentades a l’Ajuntament, l’Associació de veïns demana que es retiri aquesta modificació, amb la previsió de presentar-ne més o emprendre altres mesures. De moment no han fet declaracions a aquesta emissora .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics