URGENT

Ramon Madaula i Roger Coma tanquen temporada al Teatre de Blanes

Compartiu aquesta història

Autor - David Ruano 1Ho fan amb la comèdia política l’Electe. Els dos actors omplen de dalt a baix l’escenari interpretant un jove polític escollit president de la Generalitat i un psiquiatra que l’ajuda a desfer-se d’un terrible tic que deforma la seva cara

Aquestdiumenge tanca la temporada al Teatre de Blanes, formant part de la programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud.

Aquest final per la porta gran comptarà amb dos actors catalans molt coneguts i apreciats pel gran públic com són Ramon Madaula i Roger Coma, que protagonitzen L’Electe. Plantejada en clau de comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, Ramon Madaula –en un doble paper d’autor de l’obra i co-protagonista- ens parla d’un jove polític (Roger Coma) que acaba de ser escollit president de la Generalitat.

En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura, però cada vegada que l’assaja se n’adona que un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatra (Ramon Madaula) compta amb ben poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president faci un ridícul espantós.
A partir d’aquí, la trama es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. El públic té la feina de descobrir què amaguen cadascun dels dos protagonistes, les veritables intencions que els mouen i fer a l’hora auto-reflexió i adonar-se de com els fets de la nostra vida marquen el nostre futur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics