URGENT

Marxa la directora de la Corporació de Salut

Compartiu aquesta història

La directora gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), Núria Constans, deixarà el càrrec a finals de juliol, segons publica el Diari de Girona i va avançar Ràdio Calella.

Constans abandona el càrrec que ha ocupat durant 14 anys i els motius pels quals deixa aquesta posició tindria a veure amb la visita fa unes setmanes a l’Hospital Comarcal del Conseller de Salut, Antoni Comín.

Al febrer del 2016, els plens de Lloret i Blanes havien aprovat per unanimitat demanar la dimissió de Constans per “mala gestió” i “falta de transparència” pel col·lapse de les urgències tant a l’hospital de Blanes com al de Calella i les retallades en diferents serveis.

El centre de Salut blanenc va veure, el 2011, com els serveis de Ginecologia i obstetrícia es centralitzava a l’hospital Sant Jaume de Calella i també es van reduir altres com la guàrdia de Cirurgia i Traumatologia, el d’ambulàncies o rehabilitació.

La previsió és que deixi el càrrec el 31 de juliol i ja s’hauria iniciat un concurs per trobar un nou gerent que substitueixi a Núria Constans, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i diplomada en Gestió Hospitalària per ESADE.

La decisió ja s’hauria comunicat als treballadors interns de la Corporació de Salut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics