URGENT

 L’Ajuntament de Malgrat contractarà 33 persones en 2 anys

Compartiu aquesta història

El consistori donarà feina a 19 persones a l’atur el que queda d’any i la resta, 14, l’any vinent.  La contractació es farà gràcies al programa complementari de foment de l’ocupació local valorat amb 380.000 euros.

La contractació, però, serà temporal. Les incorporacions es faran de forma progressiva i es busquen perfils diversos: auxiliars administratius, operaris de manteniment, joves per la Brigada Jove, informàtic i tècnics de diversos tipus en les àrees d’igualtat i Promoció Econòmica, entre d’altres.

Anteriorment, l’Ajuntament ja ha incorporat altres professionals a través dels plans d’ocupació del SOC o la Diputació, tant persones majors de 45 anys com joves, per ajudar-los, en tots dos casos, en la inserció laboral.

Per al 2018 la previsió és ampliar a 10 la Brigada Jove, incorporar 2 auxiliars administratius per a diferents departaments de l’Ajuntament i 1 oficial i 1 operari de manteniment. D’altra banda, també s’inclourà en l’oferta pública d’ocupació per aquest any una plaça d’agent de la Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics