URGENT

200 corredors participen a la cursa de Palafolls

Compartiu aquesta història

cursaLa XIV edició s’ha fet aquest diumenge i ha comptat amb la participació de més de 2 centenars d’esportistes inscrits: 162 en la categoria d’adults i 40 infantil, pel que no s’ha arribat al límit de 350.

Els premis s’han separat per sexes. Els 3 primers els han separat pocs segons l’un de l’altre. El més ràpid ha sigut el palafollenc David Garcia amb un temps de 32 minuts i 35, seguit de Santi Xaubet, també de Palafolls, amb 32 minuts i 36 segons i 3r el blanenc, Pere Boadas amb 32 minuts 38 segons.

El podi femení l’ha ocupat també 2 palafollenques. La primera ha situ Mercè de la Torre, de Pineda, amb un temps de 40 minuts 29 segons. La palafollenca Raquel Carbó ha quedat segona (41 minuts 18 segons) i, també de Palafolls, Rosa Maria Abad, ha sigut la 3a en creuar la meta.

Els 10 primers classificats de la cursa de 9km d’adults han rebut un reconeixement, en la reduïda infantil de 2,5, els 8 primers. La més ràpida ha sigut Ainhoa Fitó (9 minuts 12 segons) seguida del primer nen classificat, Mike Calderó (9 minuts 21 segons).

El recorregut ha combinat camins asfaltats i de sorra en una ruta circular amb punt d’inici i final al Palauet.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics