URGENT

Els socialistes de Malgrat qualifiquen el nou govern de continuista  

Compartiu aquesta història

 

Avui fa 100 dies que governa el quadripartit de JxM, ERC, PDeCAT i la CUP. Els socialistes han fet valoració d’aquests 3 mesos des que es va aprovar la moció de censura i pel seu portaveu i anterior alcalde, Joan Mercader, són “100 dies de continuïtat i d’herència socialista”.

Defensen que els pressupostos de l’actual govern són els de l’anterior executiu, que es van aprovar amb el suport de JxM i l’oposició de la CUP, ERC i PDeCAT.

Els acusen d’incapacitat i inoperància en la voluntat política per no continuar amb negociacions que els socialistes havien iniciat durant el seu mandat. Consideren que l’actual govern ha paralitzat actuacions importants per Malgrat com ara l’Avinguda Barcelona, critiquen el retard en l’obertura de la casa dels mestres, les obres del carrer Llibertat i Sant Elm i la compra de Can Palomo, que no s’executarà.

De fet, els  800 mil euros de la subvenció que s’havien d’invertir en aquesta transacció s’han destinat a la construcció de la pista polivalent. Pel PSC de Malgrat s’hi hagués pogut destinar el superàvit.

Els socialistes han valorat també positivament els 100 dies a l’oposició. 2 de les mocions presentades tiraran endavant: la connexió de l’avinguda Mediterrània amb el carrer Sant Elm i la pista polivalent, tot i que el govern hi va votar en contra en el ple del passat mes d’abril.  Tots dos projectes formen part dels 10 objectius del nou govern.

Els acusen de dèficit de transparència, d’haver perdut contacte amb la ciutadania i de no haver organitzat cap audiència pública, entre d’altres. Lamenten que els 10 compromisos no s’hagin posat a votació entre els Malgratencs. En definitiva, no consideren que governin per tots els Malgratencs i critiquen que no tinguin un projecte de poble definit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics