URGENT

El debat del POUM de Blanes no avança

Compartiu aquesta història

 

Segona reunió per desencallar el POUM. Aj. Blanes
Segona reunió per desencallar el POUM. Aj. Blanes

La segona reunió desencallar l’aprovació del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) celebrada aquest dimecres no ha servit per canviar el posicionament de cap grup polític. El tema que enroca el debat és la legalització de les ampliacions il·legals de dos càmpings.

Després de l’última reunió, s’ha decidit deixar de banda aquest aspecte més concret i centrar-se en parlar de tota la zona dels càmpings.

La trobada es va allargar més de tres hores i va reunir l’equip de govern,  els portaveus dels grups a l’oposició i representants dels càmpings.

L’alcalde de Blanes Miquel Lupiáñez ha insistit en què cal portar al ple municipal l’aprovació inicial del POUM revisat el més aviat possible. Així, ha tornat a convocar una altra reunió pel dilluns vinent i no es descarta que l’endemà dimarts se’n torni a fer una segona.

La situació de suspensió de llicències que es va aprovar en no haver-hi acord amb el POUM significa una inseguretat jurídica que pot passar factura a curt termini.

L’objectiu és intentar acostar posicions i aconseguir que el nou pla revisat compti amb la major part de vots possible, per tal que prosperi amb àmplia majoria i no només amb els 11 vots a favor amb els que ja tiraria endavant.

La suspensió de llicències s’allargarà durant un any com a màxim.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics