L’Amateur rasca un punt contra l’Abadessenc

El primer equip de futbol del Palafolls empata a 1 en el partit disputat al Palastàdium. La competició s’ha resolt la primera mitja hora. Tot i que els de casa s’avançaven al marcador al minut 20 amb gol de Lorenzo Hernández, el visitant reaccionava 10 minuts més tard empatant a 1, un resultat que es va mantenir la resta del partit.

Els palafollencs han tingut diverses ocasions clares de gol que no s’han aprofitat. José Cáceres es l’entrenador de l’amateur.

La segona part l’ha dominada els de casa, han generat algunes ocasions de gol a diferència de l’Abadessenc però que no han servit per capgirar el marcador. Per Cáceres haguessin pogut obtenir un millor resultat, fins i tot la victòria. Tot i l’empat final en fa una valoració positiva.

Es mantenen novens i el proper  partit el disputaran contra el líder, el Banyoles. La competició enfila la recta final. Només queden 3 partits. Pròximament s’enfrontarà amb el Can Gibert i per últim el Palafrugell.

El Palafolls B no ha jugat aquest cap de setmana. El seu contrincant, el Riells Viabrea Athletic Club s’ha retirat de la competició. Els palafollencs han descansat i el proper partit el disputaran contra el Sauleda.

Pel que fa als juvenils, l’A tampoc ha jugat. La Batllòria de la seva categoria s’ha retirat. Aprofitant que no competien, el primer equip va convocar dos jugadors del juvenil en el partit contra l’Abadessenc: Michael Contreras i Miguel Salazar. La setmana que ve s’enfronten al Vilobí Associació Esportiva.

Per últim, el Juvenil B ha perdut 4 a 1 contra el Bell Lloc. La propera jornada jugaran contra el Sant Feliu de Guíxols.