URGENT

El positivisme de Clementina i Guillem Roma inunden el Singulars

Compartiu aquesta història
Clementina a l'actuació del Singulars. Mireia Peña
Clementina a l’actuació del Singulars. Mireia Peña

Cap a tres quarts d’onze de la nit arrancava el passat dissabte la tercera cita del Singulars. Amb la Gina Margarit a l’ukelele i veu i el Carlos Montfort a la guitarra i cors, Clementina va obrir aquest concert doble.

Venien a Palafolls a presentar el seu primer treball plegats, anomenat ‘Darrere del vent’. Un total de 9 cançons amb un segell molt personal, de les quals Esglaó i Rodamón van ser les primeres a interpretar. Els dos artistes es van conèixer al metro de Barcelona i l’anecdotari de la seva creació va centrar les converses entre temes.

Els dos integrants de la formació explicaven abans de sortir a escena què esperaven de l’actuació del dissabte.

Després de 45 minuts de pop-folk, els Clementina van donar pas al segon artista de la nit, Guillem Roma. El músic osonenc també aprofitava l’ocasió per presentar el seu nou treball, Connexions. Recentment ha passat per Viena, Banyoles, entre d’altres, i la següent parada era Palafolls.

Roma va interpretar els dotze temes que componen el disc, i va omplir el Casal d’Avis d’optimisme i bones vibracions. A més, en tot moment convidava el públic a cantar amb ell. L’artista reconeixia que aquesta era precisament la intenció de la trobada.

Així tancava una vesprada on una trentena de persones va gaudir no només del tipus de temàtica de les cançons, sinó de l’humor i proximitat dels convidats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics