radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Es posen a la venda els tiquets del 3r Holi solidari
, / 861 0 0

Es posen a la venda els tiquets del 3r Holi solidari

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Es posen a la venda els tiquets del 3r Holi solidari

La tercera edició del Holi Music Festival  tornarà a Palafolls aquest mes de juny. Serà el dissabte 17 i precisament aquest dissabte es posen a la venda els tiquets per participar-hi. La celebració de nou té un caràcter solidari ja que la compra de l’entrada per participar-hi es destina a en Pol, el nen de Palafolls amb una lesió cerebral que afecta la seva mobilitat.

Així, a partir d’avui es posa a la venda al Cafè de Palafolls el pack solidari  que per 10 euros inclou sobres de colors, una bossa de platja i ulleres de sol. Enguany amb una novetat. Els organitzadors de l’esdeveniment  han inclòs un incentiu pels 100 primers en apuntar-se, que obtindran un pack deluxe: tindran una bossa blanca amb el logo de l’acte, mentre que la resta serà d’un color a l’atzar.

Els beneficis es destinaran als tractaments d’en Pol, que aquest mes de maig farà 5 anys. Lídia Sánchez és la seva mare.

L’activitat inclou música amb Dj’s que es concretaran més endavant, servei de bar i banys. Es pot col·laborar amb l’esdeveniment i amb la plataforma “Tod@s con Pol” encara que no s’hi assisteixi.

La ubicació es manté a la plaça de Poppi des de les 3 de la tarda fins les 9 de la nit. L’organització  recomana fer un seguiment de les novetats de l’esdeveniment a través de les xarxes socials, on aniran informant fins el dia de la festa de les novetats que incorporaran.

És la 3a festa de colors solidària. L’any passat hi van participar un miler de persones.