radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Divendres, 23:25 -00:00

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Inici » Sant Lluís es quedarà demà al matí sense aigua

Sant Lluís es quedarà demà al matí sense aigua

COMPARTEIX-HO
, / 591 0

Sorea ha de realitzar un reparació en una canonada del barri. La intervenció obliga a tallar el subministrament d’aigua a tot el barri des de les 9.30h i la previsió de la companyia és que a les 13.30h ja s’hagi enllestit i es pugui tornar a donar el servei.

La canonada tindria una fuita per on perd aigua que caldria reparar. Segons fonts de la companyia, la reparació s’hauria pogut realitzar aquesta tarda, però s’ha esperat a demà al matí per poder avisar abans els veïns afectats. Es tractaria d’una canonada situada a l’entrada del barri i que abasteix el municipi.

La interrupció del subministrament d’aigua afectarà demà al matí tot el barri durant unes 4 hores. Sorea no ha concretat si la canonada que es repararà ha patit altres fuites anteriors, però el cert és que a finals de març ja hi va haver una fissura fortuïta en una canonada que va afectar els carreres Verge Maria i Folch i Torres. A principis de gener una altra fuita va afectar els carrers Sant Lluís i Passatge Lleida.

La companyia té habilitat el telèfon gratuït habitual (900 304 070) on els abonats afectats poden consultar l’estat de la incidència.