radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Parlem en SèrieDivendres, 20:03 -20:30

i després

SendesDivendres, 20:30-21:00
Inici » Detenen un malgratenc per cultivar marihuana a gran escala

Detenen un malgratenc per cultivar marihuana a gran escala

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 869 0

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 26 d’abril un home de nacionalitat espanyola i veí de Malgrat de Mar de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut públic per tràfic de drogues i frau en el consum elèctric.

 

Els agents van localitzar a l’interior d’una nau industrial de Sant Celoni 2.500 plantes, 12 quilos de marihuana recollida i 10 quilos de pol·len. La investigació va començar a principis de març arran d’una informació facilitada per la Policia Local de Sant Celoni, que apuntaven que a l’interior de la nau s’hi podria estar cultivant marihuana a gran escala.

Durant gairebé dos mesos, els investigadors van recollir indicis que confirmaven aquests fets. La nau estava perfectament protegida, les finestres tancades hermèticament i tenien aparells d’aire condicionat encesos tot el dia, de fet el consum elèctric era elevadíssim i la connexió fraudulenta. A més, durant el dia la nau estava buida, però duran la nit es detectaven moviments de persones i s’hi descarregava tot tipus de material.

Els agents van observar que el local tenia dos pisos i que en cadascú hi havia plantes de marihuana en diferents estadis de creixement a banda també de diversos estris necessaris pel cultiu: una màquina centrifugadora que serveix per convertir la marihuana en pol·len d’haixix i una premsa i bosses per empaquetar el material per la seva venda final.

La investigació ha conclòs que no només s’hi cultivava marihuana sinó que també es preparava el material per a la seva posterior distribució al mercat il·lícit.

El propietari va quedar detingut i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.